Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book
Number of items: 7.

Book

Marín Briones, ´Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2022) Manual técnico Procesamiento y Conservación de frutas y hortalizas. Universidad Internacional Antonio de Valdivieso, Rivas, Nicaragua.

Marín Briones, Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2022) Manual técnico Procesamiento y conservación de cárnicos. Universidad Internacional Antonio de Valdivieso, Rivas, Nicaragua.

Irías, C. and Prado, Cruz and Paniagua, Irene and Seco, Beltrán (2017) Horizontes Biopedagógicos: Una travesía pedagógica. UNIVERSIDAD INTERNACIONAL ANTONIO DE VALDIVIESO, Rivas, Nicaragua.

Marín Briones, Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2017) Manual Técnico Procesamiento y Conservación de Cereales. Universidad Internacional Antonio de Valdivieso, Rivas, Nicaragua.

Marín Briones, Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2017) Manual Técnico Procesamiento y conservación del plátano. Universidad Internacional Antonio de Valdivieso, Rivas, Nicaragua.

Marín Briones, Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2017) Manual de Planes de negocios: Alcanzando mis sueños. UNIVERSIDAD INTERNACIONAL ANTONIO DE VALDIVIESO, Rivas, Nicaragua.

Marín Briones, ´Douglas and Paniagua, Irene and Prado, Cruz (2017) Manual técnico de Procesamiento y Conservación de lácteos. Universidad Internacional Antonio de Valdivieso, Rivas, Nicaragua.

This list was generated on Sun May 11 02:17:33 2025 CST.